Jeg tilgir

Ja jeg tilgir de som har såret meg. De menneskene har gitt meg en innsikt som får mennesker har mulighet til å få, det du har kjent på kroppen kan gi deg en innsikt til å forstå og skjønne andre mennesker som virkelig sliter.

Jeg synes faktisk synd på de stakkars menneskene som har måtte knekke meg langt under sko sålene deres og fornedret og trådd på meg. De menneskene er det faktisk synd i. De som ikke kan se på andre mennesker og tenke at alle er like mye verd og har en plass her på jorda på lik linje som de som mener de er så mye bedre.

Jeg tilgir, men jeg akseptere ikke og vil heller ikke ha noe med dem å gjøre. Og ikke skal dem få mulighet til å bruke meg engang til. Jeg kjenner meg fri og full av glede og lykke. Min helse er ikke noe å rope hurra for, men jeg har akseptert det også og bestemt meg for å leve med den og skape lykke og glede rundt meg, da til de som vil føle det med meg.

Jeg går heller ikke ut å kjøper noen alle får faktisk ønske å ha meg der og ikke omvendt. Det er fordi vi er alle fri mennesker til å velge selv og kunne stå for det. Det er vondt å se og høre på de menneskene som å ha "godkjenning av andre for å kunne ta egne valg. De mennesken som kommer med negativ omtale og slarv om andre mennesker er mennesker som er veldig svak. Det er også noen  mennesker som kan snørre deg inn i ett nett som du vil ha vanskelig for å komme deg utav. Når du da innser hva som er i ferd med å skje er det oftest forseint til å klare å komme deg ut fra det nettet fordi du har ingen andre å gå til og få støtte og hjelp. For du har vært med på å trø ett annet menneske i driten for å fremheve din omgags krets og gjerne deg selv og det er da på andre menneskers bekostning.

På lørdag sto jeg og kjevlet gammeldags lefser (tynnlefser) og kom da jeg første gang jeg laget lefser. Jeg var da 13 år og hadde prøvd å gjøre det skolen i matlaging timene. Dro fort fra skolen og sjekket om alle ingrediensen var der, å det var dem. Stolt som en hane jeg klart å gjøre det og fikk dem godkjent av en. Som også kysset meg på kinnet og sa jeg var flink. Han skulle hjelpe meg å rydde fort før andre kom hjem. Da braket det løs, fikk kjeft om hvor dyrt og at jeg ikke kunne bake lefser og at det såg ikke ut.

Ja ja jeg hadde prøvd å glede noen, men det ble ikke godkjent, var det da jeg bare lot alt være og ikke orket å gjøre noe ekstra.

 

  

5 kommentarer

storesøster

30.08.2016 kl.20:28

Er så glad i deg, og så stolt av deg👍

Susann

14.12.2016 kl.00:56

❤️❤️❤️

Susann

14.12.2016 kl.00:58

Stooor klem ❤️

23.12.2016 kl.19:59

synes også synd på deg

En skade skutt fugl

23.12.2016 kl.23:51

Jeg lurer egentlig hvor anonym du er ?
Det er noen kommentarer som skiller seg ut og de plukker jeg fort.
De som kommer fra deg samler jeg på. Og blir godt bevart.
Husk at det er dager som ennå er skjult.
Skulle nok ha gitt deg et bibelsitat, men skal la det være.
God Jul og kos dere (dette mener jeg)

Skriv en ny kommentar

hits